Bij Allure, Praktijk voor huidverbetering vinden behandelingen plaats om je huid sterker en mooier te maken. Te verbeteren en je huid beter van kwaliteit te maken. Daar maakt Allure zich sterk voor.

Vaak zal er met apparatuur gewerkt worden om betere resultaten te behalen. Daarnaast wordt er met puur natuurlijke huidverzorgingsprodukten gewerkt. Zonder enige vorm van chemische toevoegingen en met een sterk huidverbeterend resultaat.

In een intake neemt Allure de tijd om samen met jou te bepalen welke behandeling het meeste resultaat bij je zal hebben, toegespitst op je huidconditie van dat moment.

Van harte welkom bij Allure!

 

Tarievenlijst:

Hifu-3d:
genoemde prijzen zijn INCLUSIEF 1 nabehandeling.
Meer behandelingen zijn doorgaans ook niet nodig. Downtime (hersteltijd): Geen.

Voorhoofd:                                               175,

Wangen:                                                    199,-

Kaaklijn:                                                    199,-

Hals:                                                          175,-

Decolleté:                                                 175,-

Hele gezicht:                                            499,-

Volledige gezicht en onder de kin:       599,-

Volledige gezicht, hals en decolleté:    699,-

Nogmaals: deze prijzen zijn INCLUSIEF 1 nabehandeling.
Voor aanvang van de Hifu-3d behandeling wordt je gezicht zorgvuldig gereinigd en na afloop wordt er een sterk voedend puur natuurlijk masker aangebracht om de huid de voeding te geven die nodig is na deze behandeling.

 

 PlasmaPro en rimpelaanpak:

Genoemde prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling. Meer behandelingen zijn doorgaans ook niet nodig. Downtime (hersteltijd): enkele dagen (lichte zwelling en lichte korstvorming)

Voorhoofd:                                                                          249,-

Wenkbrauwlift:                                                                  199,-

Ooglidcorrectie (hangende oogleden):                          239,-

Onderooglidcorrectie (rimpels/ verslapping):              199,-

Wangen (compleet):                                                         329,-

Vooraf aan de PlasmaPro behandeling wordt verdovende crème aangebracht.  Daardoor is het goed te verdragen. De behandeling wordt afgesloten met een ‘cold treatment’ om zwelling tot een minimum te beperken. Voor thuisgebruik wordt sterk aangeraden om een sterk voedende crème te gebruiken  om het herstel te bevorderen en het behaalde resultaat langer vast te houden. Tevens een product met SPF filter is een must. Deze producten zullen door Allure worden aangewezen welke het beste bij jouw huid passen.

 

Microneedling:
Deze behandeling wordt toegepast bij (acne)littekens, grove poriën, tanige/ zonbeschadigde (leren) huid, slecht doorbloede huid, vale huid, fletse huid en algemene huidveroudering. Downtime (hersteltijd): geen tot 24 uur. Lichte roodheid kan.

Volledige gelaat:                             125.-

Decolleté:                                         95,-

Gelaat+ hals:                                   147,50

Gelaat+ hals + decolleté:              175,-

Voor aanvang van de behandeling zal de huid intensief gereinigd worden, eventueel met een peeling. Na afloop wordt er een verkoelend en sterk voedend masker op je gezicht aangebracht.
Voor thuisgebruik wordt sterk aangeraden om een sterk voedende crème te gebruiken  om het herstel te bevorderen en het behaalde resultaat langer vast te houden. Tevens een product met SPF filter is een must. Deze producten zullen door Allure worden aangewezen welke het beste bij jouw huid passen.

 

IPL-OPT: blijvende ontharing voor gelaat en lichaam.  Gemiddeld heb je 5-9 behandelingen nodig. Geschikt voor mannen en vrouwen. Downtime (hersteltijd): geen. Indien je bij de 1e behandeling gelijk voor 5 behandelingen betaalt krijg je een korting van 5% op de totale prijs. Dit nog naast de eerder genoemde 5% korting.

Gezicht:
Bovenlip € 35,00
Kin € 35,00
Bovenlip en kin € 60,00
Bakkebaarden € 35,00
Hele gelaat incl hals: € 90,-

Lichaam:
Onderbenen incl. knie+ voeten € 165,-
Bovenbenen € 185,-
Totale benen € 315,-
Onderarmen/ bovenarmen € 95,-
Bikinilijn € 50,-
Gehele schaamstreek (‘kaal’) € 74,50
Oksels € 50,-
Borst (man) € 95,-
Buik (man) € 85,-
Schouders € 85,-
Rug compleet € 169,-

LET OP voor prijsvechters! Let erop dat je behandelaar gecertificeerd en bevoegd is (en geen stagiaire! ) met de juiste papieren en bovendien een degelijk apparaat!! Allure is gecertificeerd met Ontharingstechnieken en Elektrisch Ontharen diploma’s. Allure is IPL-specialist en heeft hierin sinds 2003 ervaring , als eerste in de wijde omgeving. Daarom willen zorgverzekeraars graag met Allure werken. Sommige behandelingen kunnen daarom vergoed worden indien je aanvullend verzekerd bent. Vraag het na bij je zorgverzekeraar.

 

Microdermabrasie:

Intensieve manier om met kracht aluminium micro kristallen dode huidcellen te verwijderen en tevens je huid vacuüm te intensiveren waardoor er een stevige doorbloeding in je huid komt. Dit wakkert alle huidfuncties goed aan. In 1 behandeling al verbetering te zien. Geschikt voor nagenoeg alle huiden. Downtime (hersteltijd): geen tot 12 uur.

 

Prijs varieert van €50 tot €95,-.

 

Afhankelijk van de intensiteit en afhankelijk van de extra’s zoals
*epileren wenkbrauwen,  *verwijderen van onzuiverheden (verstopte poriën, mee-eters en milia), *masker en *gezicht/hals/nek/ decolleté massage.

 

 

 

Quick Fix behandeling, ca 45 min:

Grondige huid reinigen
Peeling of kort microdermabrasie (wordt geadviseerd waar jij ’t meest baat bij hebt)
Kort epileren

Kort onzuiverheden verwijderen
Masker
Kort masseren                                                                     €49,-

 

Verwijderen huidoneffenheden: prijzen vanaf € 25,- voor bijvoorbeeld een pigmentvlek of een spinnaevi. Afhankelijk van hoeveel en wat er verwijderd moet worden. Hoe meer er gedaan moet worden hoe relatief voordeliger de prijs wordt. Vraag gerust naar een vrijblijvend en gratis consult. Ik kijk dan graag naar wat voor u van toepassing is en wat de prijs is. Meeste oneffenheden zijn in 1 behandeling te verwijderen.

Couperose/ Spinnaevi heeft soms een 2e en heel soms een 3e behandeling nodig. Prijzen worden duidelijk van tevoren afgestemd.

 

 

 

Kom je er niet uit?:

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt of ben je gewoon erg benieuwd hoe behandelingen met apparatuur werken en hoe dat voelt?  Wil je graag eerst eens even ervaren hoe de behandelingen voelen?

Ervaar de volgende behandelingen om te weten hoe ’t voelt:

  • Microneedling
  • Hifu
  • Peeling
  • IPL anti-age/ pigment
  • IPL ontharen
  • Microdermabrasie

Let wel: dit is enkel bedoeld om je te laten ervaren. Dit zal in het kort niet tot nauwelijks huidverbetering of haarverlies opleveren. In overleg wordt gekozen wat jou het meeste aanspreekt en je krijgt advies van de specialiste over wat jou het beste resultaat op zal leveren.
Prijs:  49,-

 

ddp-fa-icon|fa-whatsapp|
+31622487079 Stuur me een bericht!
ddp-fa-icon|fa-envelope|
info@allurehuidexpert.nl

Neem contact op!

ddp-fa-icon|fa-map-marker-alt|

Schoolstraat 12

Aarle-Rixtel, 5735 CG

Join our Vip club!

Vip members hebben een streepje voor. Profiteer daarom als eerste van onze aanbiedingen, nieuwtjes en de laatste beauty tips & tricks!