Getverrrr…. alweer haren ??!

 

Het kan hoor !
We vinden het belangrijk dat onze wenkbrauwen netjes zijn, we doen wat mascara op onze wimpers en met ons haar doen we ook wat leuks mee. Maar de resterende haren op ons lichaam halen we vaak onze neus voor op he?
Hoe heerlijk zou het zijn als er op de rest van ons lichaam geen haartje meer in de weg zit? Je hoeft nooit meer je oksels, onderbenen, bikinilijn, of ook de navel (zeker niet uitzonderlijk) , onmderrug of rond de tepels te scheren of te epileren, touwtje of te harsen. En voor mannen kan de rug en de borst een groot probleem zijn.
Je hoeft daar geen omkijken meer naar te hebben, want met de IPL (Intensive Pulse Light) methode wordt dat verleden tijd. In gemiddeld 8 behandelingen van je haren af!
Ikzelf heb een beetje geluk wat dat betreft omdat ik blonde haren heb. Daarom geen last van duidelijk zichtbare haren in mijn gezicht of op ‘t lichaam (lichtblond haar laat zich lastig IPL’en. Maar de haren op mijn oksels en bikinilijn zijn wat donkerder. Net donker genoeg om te IPL’en. Dat heb ik dus ook gedaan (zelf :-)). Nu al 15 jaar geleden alweer van die haren af. Ik laser en ipl al vanaf 2003 in mijn praktijk. Heerlijk hoor! Inmiddels zijn echter mijn haren op mijn onderbenen wat donkerder geworden (kan gebeuren met het ouder worden pfff…..) en die ga ik deze winter nu ook IPL’en. Heel fijn; Ben ik daar ook weer vanaf ! Want ook al waren deze lichtblond (en daarmee niet geschikt om te IPL’en omdat er dan geen pigment in de haar zit, doe ik deze wel altijd scheren. Toch mooier ook al waren ze lichtblond. Nu dus donker genoeg voor IPL. Gek he? Maar daar ben ik blij om. Hoef ik mijn beenharen ook niet meer te scheren. Even IPL’en en klaar en niet meer scheren.  Yes!
Wil jij ook alle ongewenste haartjes weg ? Dat kan!

Aantrekkelijk aanbod om met IPL te starten!

Het is een uitstekend moment om met ontharen te starten door middel van de IPL methode, om echt van je haren af te komen!
Als je in de maand november contact opneemt en je geeft aan dat je met IPL wilt starten (de afspraak hoeft niet per se deze maand plaats te vinden) dan krijg je een behandeling gratis! Betaal je de eerste 4 behandelingen vooruit bij de 1e behandeling dan krijg je de 5e behandeling cadeau!  Dus maakt niet uit of het je oksels zijn of bij een man de complete rug! Als je overweegt om blijvend van je haren af te komen en niet meer wil scheren, epileren, touwtje of harsen en geen ontstekingen en ingegroeide haren en rode bultjes meer wilt dan is dit een mooie kans! Laat maar weten.

Allure, Praktijk voor Huidverbetering heeft een breed scala aan behandelingen om aan te bieden. Denk aan MicroDermabrasie, MicroNeedling (aanpak littekens, grove porien, lijntjes, futloze huid,  Hifu (facelift zonder operatie), Plasmalift (Ooglidcorrectie zonder operatie), IPL voor pigment, couperose en definitieve haarverwijdering, Ledlicht therapie, algehele huidverbetering. UIteraard wordt individueel bekijken wat het beste resultaat zal geven voor JOUW huid. Dit omdat ik graag wil dat je blij en tevreden naar huis gaat.

We helpen de natuur een handje maar dit alles op een heel natuurlijke manier. Botox, fillers of chirurgische ingrepen kunnen nog wel eens een onnatuurlijk resultaat geven. Deze manieren vullen of leggen spieren tijdelijk lam, maar  maken je HUID nooit mooier! Met de methodes die wij te bieden hebben wordt je huid heel mooi, fris, egaal glad op een NATUURLIJKE manier. Een prachtige stralende huid!

ddp-fa-icon|fa-whatsapp|
+31622487079 Stuur me een bericht!
ddp-fa-icon|fa-envelope|
info@allurehuidexpert.nl

Neem contact op!

ddp-fa-icon|fa-map-marker-alt|

Schoolstraat 12

Aarle-Rixtel, 5735 CG

Join our Vip club!

Vip members hebben een streepje voor. Profiteer daarom als eerste van onze aanbiedingen, nieuwtjes en de laatste beauty tips & tricks!