Mannen

Alle behandelingen die gedaan worden bij Allure zijn ook uitermate geschikt voor mannen. Alles uiteraard aangepast aan jouw mannenhuidtype. Van harte welkom bij Allure!

huidverjonging:

MicroDermabrasie:

Met aluminium micro-kristallen en lichte vacuüm functie wordt tot in de diepere huidlagen je huidfuncties geactiveerd waardoor je in 1 behandeling al een mooiere huid met meer glans hebt.

MicroNeedling:

Met roterende bewegingen worden er micronaaldjes over je huid bewogen. Dit gaat op hoge snelheid waardoor je het nagenoeg niet voelt maar met optimaal resultaat. Dit wordt toegepast als een snelle oppepper, maar daarnaast ook voor allerlei huidproblemen.

Hifu-3D:

Ook wel facelift zonder operatie genoemd. Met deze behandeling wordt de collageen-, elastine- en hyaluronaanmaak sterk gestimuleerd waardoor je huid in 1-2 behandelingen steviger wordt. Zeer geschikt voor hele gelaat, en met mams de slapper wordende kaaklijn en wangen en ouder wordende hals.

PlasmaPro:

Heb je wat zware, afhangende ogen en vind je een ooglidcorrectie te ver gaan of vreselijk eng? Dan is deze methode een zeer goed alternatief.

Ledpower Therapie:

Deze Highpower Ledlamp heeft diverse kleuren welke elk een andere funtie heeft. Rood is voor collageenstimulatie, geel voor huidkalmering, blauw bij (acne) ontstekingen, etc. Deze methode wordt veelal aan een andere gelaatbehandeling toegevoegd ter completering.

Huidproducten:

Ginkel’s en Meditopics zijn 2 professionele verzorgingsproducten die je huid mooi maken en ook mooi houden op lange termijn. Bovendien vriendelijk geprijsd. Ook te bestellen in onze webshop.

Definitief ontharen:

IPL-OPT:

Met OPT heb je een nog sterkere haarreductie dan met alleen IPL. Is geschikt voor haren in het gezicht en op het hele lichaam. Voor vrouwen en mannen.

Verwijderen van Huidoneffenheden:

Verwijderen van vlekjes, bultjes, pigmentvlekken,  (verheven) ouderdomsvlekken, couperose, spinnaevi

(Bijna) iedereen heeft in zijn/ haar gezicht of lichaam wel bultjes, al of niet bruin, pigmentvlekjes of (steel)wratjes. Vrouwen kunnen steelwratjes en epitheelbultjes onder de borsten hebben. Op warme w plekjes gedijen ze goed.  Maar ook elders op het lichaam en ook bij mannen: zoals onder de oksels, in de hals en nek. Huidoneffenheden zijn op elke locatie van het lichaam te verwijderen. Levervlekken/ ouderdomsvlekken, plat of verdikt, komen met het stijgen der jaren ook steeds meer voor.

Er wordt eerst bepaald of het ‘onschuldige’ huidoneffenheden zijn. Als dat is vastgesteld staat niets meer in de weg om de oneffenheid te verwijderen. Bij zelfs de geringste twijfel wordt je doorverwezen naar een arts. Allure zal nooit werken op ‘verdachte’ huid. En je erop wijzen hoort ook bij mijn taak als huidspecialiste. Zo zijn er regelmatig klanten blij dat ik hen erop heb gewezen en hen voor erger heb behoed.
Allure gebruikt meerdere methodes om allerlei oneffenheden te verwijderen. Denk aan IPL methode, T-Away, Zapper of Coagulatie of met de PlasmaPro. Afhankelijk van wat er verwijderd moet worden wordt de best passende apparatuur er op aangepast.

ONTSPANNINGSMOMENTje:

 

Relax gelaatsbehandeling:

even rust en ontspanning? Laat Allure je dat bieden met een heel zachte behandeling met alleen effleurerende masseerbewegingen en masker en een serum aangepast aan je huid. Dit alles met een ontspannend stukje muziek op de achtergrond. Genieten maar!

Bij  Allure krijg je het best passende product geadviseerd voor jouw mannenhuid.

 

ddp-fa-icon|fa-whatsapp|
+31622487079 Stuur me een bericht!
ddp-fa-icon|fa-envelope|
info@allurehuidexpert.nl

Neem contact op!

ddp-fa-icon|fa-map-marker-alt|

Schoolstraat 12

Aarle-Rixtel, 5735 CG

Join our Vip club!

Vip members hebben een streepje voor. Profiteer daarom als eerste van onze aanbiedingen, nieuwtjes en de laatste beauty tips & tricks!