Verwijderen van Huidoneffenheden

Verwijderen van vlekjes, bultjes, pigmentvlekken,  (verheven) ouderdomsvlekken, couperose, spinnaevi

(Bijna) iedereen heeft in zijn/ haar gezicht of lichaam wel bultjes, al of niet bruin, pigmentvlekjes of (steel)wratjes. Vrouwen kunnen steelwratjes en epitheelbultjes onder de borsten hebben. Op warme w plekjes gedijen ze goed.  Maar ook elders op het lichaam en ook bij mannen: zoals onder de oksels, in de hals en nek. Huidoneffenheden zijn op elke locatie van het lichaam te verwijderen. Levervlekken/ ouderdomsvlekken, plat of verdikt, komen met het stijgen der jaren ook steeds meer voor.

Er wordt eerst bepaald of het ‘onschuldige’ huidoneffenheden zijn. Als dat is vastgesteld staat niets meer in de weg om de oneffenheid te verwijderen. Bij zelfs de geringste twijfel wordt je doorverwezen naar een arts. Allure zal nooit werken op ‘verdachte’ huid. En je erop wijzen hoort ook bij mijn taak als huidspecialiste. Zo zijn er regelmatig klanten blij dat ik hen erop heb gewezen en hen voor erger heb behoed.
Allure gebruikt meerdere methodes om allerlei oneffenheden te verwijderen. Denk aan IPL methode, T-Away, Zapper of Coagulatie of met de PlasmaPro. Afhankelijk van wat er verwijderd moet worden wordt de best passende apparatuur er op aangepast.

Eenvoudig en zonder littekens te verwijderen

Couperose

Weg na 1 behandeling

Bloedpuntje

Weg na 1 behandeling

Fibroom

Weg na 1 behandeling

Lichte couperose

Weg na 1-2 behandelingen

Pigmentvlek door de zon. Na 1-2 behandelingen weg

Ouderdomsvlekken op handen of gezicht. Na 1-2 behandelingen weg.

ddp-fa-icon|fa-whatsapp|
+31622487079 Stuur me een bericht!
ddp-fa-icon|fa-envelope|
info@allurehuidexpert.nl

Neem contact op!

ddp-fa-icon|fa-map-marker-alt|

Schoolstraat 12

Aarle-Rixtel, 5735 CG

Join our Vip club!

Vip members hebben een streepje voor. Profiteer daarom als eerste van onze aanbiedingen, nieuwtjes en de laatste beauty tips & tricks!