Huidverjonging

In mijn beginjaren ruim 30 jaar geleden was er niet veel meer mogelijk dan een stoom- of borstelapparaat. Gelukkig is daar veel in veranderd en kan er veel meer huidverjonging en huidverbetering worden geboden. Allure is in het bezit van diverse hightech apparatuur waar je prachtige resultaten mee kunt realiseren. Al heel veel mensen zeer blij gemaakt met hun ‘nieuwe’ huid in de loop der jaren.

MicroDermabrasie:

Met aluminium micro-kristallen en lichte vacuüm functie wordt tot in de diepere huidlagen je huidfuncties geactiveerd waardoor je in 1 behandeling al een mooiere huid met meer glans hebt.

MicroNeedling:

Met roterende bewegingen worden er micronaaldjes over je huid bewogen. Dit gaat op hoge snelheid waardoor je het nagenoeg niet voelt maar met optimaal resultaat. Dit wordt toegepast als een snelle oppepper, maar daarnaast ook voor allerlei huidproblemen.

Hifu-3D:

Ook wel facelift zonder operatie genoemd. Met deze behandeling wordt de collageen-, elastine- en hyaluronaanmaak sterk gestimuleerd waardoor je huid in 1-2 behandelingen steviger wordt. Zeer geschikt voor hele gelaat, en met mams de slapper wordende kaaklijn en wangen en ouder wordende hals.

PlasmaPro:

Heb je wat zware, afhangende ogen en vind je een ooglidcorrectie te ver gaan of vreselijk eng? Dan is deze methode een zeer goed alternatief.

ddp-fa-icon|fa-whatsapp|
+31622487079 Stuur me een bericht!
ddp-fa-icon|fa-envelope|
info@allurehuidexpert.nl

Neem contact op!

ddp-fa-icon|fa-map-marker-alt|

Schoolstraat 12

Aarle-Rixtel, 5735 CG

Join our Vip club!

Vip members hebben een streepje voor. Profiteer daarom als eerste van onze aanbiedingen, nieuwtjes en de laatste beauty tips & tricks!