Definitief Ontharen IPL OPT

Definitieve ontharing met de veilige en effectieve IPL OPT methode.

Allure heeft al sinds 2003 definitief ontharen in het pakket: als allereerste in omgeving Helmond/ Laarbeek. Er kan dus gesproken worden van een ruime ervaring. Inmiddels alweer het 5e apparaat in gebruik om altijd met de nieuwste en beste technologieën te werken.

  

Ontharen met de IPL OPT methode: in 7-10 behandelingen blijvend van je haren af!

Uitermate geschikt voor hele gezicht en hele lichaam. Zowel bij vrouwen als mannen. Ook donkerdere huiden tot huidtype 3-4.

Nooit meer scheren, harsen, touwtje of epileren. Geen ingegroeide haren of ontstekingen meer!

  

Veelgestelde vragen:

Doet het pijn?

De behandeling met de IPL ontharingsmethode is nagenoeg pijnloos.

Kan elke huid behandeld worden?

Alleen de negroïde huid kan niet behandeld worden met de IPL OPT methode. Maar verder alle kleuren huid zijn geschikt. 
Qua haren laten heel lichte blonde en grijze haren zich niet tot nauwelijks ontharen. Dit in verband met dat het apparaat geen kleur herkend in de huid. Vanaf licht bruin haar is het al mogelijk.

Hoe werkt de IPL OPT methode eigenlijk?

Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels.
In slechts een fractie van een seconde geeft het IPL OPT apparaat zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de warmte energie.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 6 à 10 behandelingen nodig zijn. Gemiddeld 8 behandelingen.

Zijn er dingen die ik moet doen of laten voor de behandeling?

Het is noodzakelijk 4 tot 6 weken voor de behandeling en tijdens de kuur niet te zonnen en/of zonnebanken. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor van SPF 30 of hoger.

Voorts is het verstandig om gedurende twee weken voor tot een week na de behandeling geen gebruik te maken van zelfbruiners omdat hier een stof inzit die een reactie met licht aangaat.
Minstens 4 à 6 weken voor de behandeling niet epileren of harsen, want ter geleiding van de effectieve warmte naar binnen toe zijn de haartjes nodig.
Tijdens de behandeling ook niet meer epileren of harsen. Scheren mag wel.

Hoe werkt het biologische proces in ons lichaam qua definitief ontharen?

Het haar groeit in 3 verschillende fases:
• De anagene fase|
• De katagene fase
• De telogene fase

De anagene fase is de actieve groeifase.
Tijdens de katagene fase komen haargroei en pigmentvorming tot stilstand en de haar wordt slechts boven de haarfollikel uitgeschoven.
De telogene fase is de rustfase. Alleen zichtbaar groeiend haar kan behandeld worden: dat zijn de haren in de anagene fase. Loszittend, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert onvoldoende licht en kan niet effectief behandeld worden. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
De haarzakjes die effectief behandeld zijn kunnen nooit meer een haartje produceren.U mag uitgaan van 80% tot 90% haarreductie. 100% glad worden is niet realistisch. Helaas zijn er onder onze huid haarzakjes die slapen of slechts licht dons produceren. Deze kunnen door hormoonveranderingen wakker worden in een later stadium in ons leven, bijvoorbeeld bij zwangerschap, menopauze, gebruik van medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten).

Het betekent wel dat u jarenlang verlost kunt blijven van ongewenst lichaamshaar. Het kan gebeuren dat er wat beharing terugkeert, maar nooit meer van dezelfde dichtheid. In dat geval heeft u een enkel onderhoudsbeurtje nodig.

Kom ik in aanmerking voor vergoeding via mijn zorgverzekeraar voor deze manier van ontharen?

Allure heeft de vereiste diploma’s en vergunningen om samen te werken met zorgverzekeraars, daarom is het mogelijk om via uw zorgverzekering de kosten van de behandeling vergoed te krijgen. Dit valt gelukkig niet onder uw eigen risico, maar onder uw aanvullende verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welk recht op vergoeding u heeft.

ddp-fa-icon|fa-whatsapp|
+31622487079 Stuur me een bericht!
ddp-fa-icon|fa-envelope|
info@allurehuidexpert.nl

Neem contact op!

ddp-fa-icon|fa-map-marker-alt|

Schoolstraat 12

Aarle-Rixtel, 5735 CG

Join our Vip club!

Vip members hebben een streepje voor. Profiteer daarom als eerste van onze aanbiedingen, nieuwtjes en de laatste beauty tips & tricks!